Program 2019

Julmarknader har en stark tradition på Gotland. Gotlands Media och Wisby Strand är stolta och glada över att få föra traditionen vidare efter Hushållningssällskapets mångåriga arbete. Årets program fylls på ända fram till dagen D.

Passa på att julshoppa

På julmarknaden kan du handla julklappar till hela släkten. Här finns ulliga raggsockor, gulliga prylar och mulliga bakverk. Allt för att komma in i den rätta julstämningen. Många av utställarna har dessutom superbra marknadserbjudanden.

Barnens julmarknad

Julen är i mångt och mycket barnens högtid. På årets julmarknad kan våra minsta besökare få pyssla ihop sin egen julgranskaramell, skriva sin önskelista och lämna till Tomten som finns på plats eller lyssna på sagor hos Tomtemor.

Julig marknadsmeny

Mat hör julen till och vad är väl en marknad utan julegröt och pepparkakor. I vårt kafé på övre plan serveras julegröt, skinksmörgås, pepparkakor och många andra goda bakverk. Naturligtvis finns det också kaffe och glögg.

Utställare under helgen

På årets julmarknad deltar över 60 olika utställare som erbjuder allt från delikatesser till ullkläder, julblommor och fint hantverk. På övervåningen träffar ni bland annat Medeltidsveckan och Destination Gotland med juliga reseerbjudanden.